Heeft u een vraag, bel gerust 036 - 8 444 666

Tips en Info

Met de Fan-Of Tips en Info(rmatie) houden wij jouw op de hoogte van de fan-artikelen van de clubs en acties.

ajax-badpak-zwempak-rood wit

Ajax badpak

Speciaal voor de vrouwelijk Ajax fan zijn de Ajax badpakken verkrijgbaar. Helaas zijn deze Ajax zwempakken nog beperkt leverbaar in de maten: 104, 164 en 176 (de maten vallen klein)

Fan Of voetbalpen part

Voetbalpen

De Fan-Of voetbalpen. Misschien ken je deze al. Je ontvangt deze gratis bij elke bestelling. Een passend cadeau met een leuke woordspelling, helemaal voor niets

ajax-tshirt-4-logo-3-sterren

Ajax T-Shirt

Dit tshirt van Ajax met de 4 clublogos is een mooi shirt, echter vallen de maten iets kleinder. Verkrijgbaar in de maten: 116, 128 en 140.

Fan-Of en Milieu

Wij vinden het milieu belangrijk. Bij het verpakken van het artikel om deze te versturen maken wij gebruik van milieu vriendelijke materialen. Verpakkingen bij eventuele retouren en office "afval" worden gescheiden en op een nette manier afgeleverd.

feyenoord meisjes topje wit clublogo

Dames Voetbal

Feyenoord heeft ook ondergoed voor de jongere dames die fan zijn van voetbal. De Feyenoord boxershort, slip, hemdje en Feyenoord topje in de maten: 140,152,164 en 176. Natuurlijk bij Fan-Of uit voorraad leverbaar

Snel in huis

De meeste fan artikelen zijn gewoon op voorraad. Vaak kunnen wij daarom snel leveren. Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

metobe-voetbalsjaal-rood

Nederlandse Kindersjaal

Onder het merk MeToBe (jezelf zijn) verkopen wij 2 voetbal(veld) kindersjaals. Zowel ontworpen als gebreid in Nederland van een hele mooie kwaliteit. Ben je op zoek naar een casual herensjaal, dan verwijzen wij je graag naar JustToWear

ajax-ballonnen-3-Sterren

Ajax Ballonnen

Heb je ballonnen besteld van bijvoorbeeld Ajax, lees dan altijd eerst de aanwijzing op de verpakking

feyenoord-badpak-zwart

Feyenoord badpak

Voor de vrouwelijke Feyenoord fan is de badpak van jouw club leverbaar. Helaas zijn deze Feyenoord zwempakken nog beperkt in een paar maten verkrijgbaar, namelijk: 116, 128 en 164 (de maten vallen klein)

fan-of logo-eerste

Ons eerste Logo

Met de history van 18 jaar zijn we begonnen met ons eerste Fan-Of bedrijfslogo. Fan-Of was toen nog geen webshop, maar een website. Een bestelling deed je via de email, als je een computer had.

ajax meisjes boxerShort

Ajax meisjes ondergoed

Vrouwen voetbal wordt steeds populairder. Wist je dat van Ajax ook meisjes ondergoed bestaat. Zo hebben wij: een boxer, hemdje en een hemdje. Verkrijgbaar in de maten: 140, 152, 164 en 176.

feyenoord zwemboxer tight

Feyenoord Zwembroeken

Feyenoord zwembroeken en zwemboxers verkrijgbaar in verschillende kindermaten. OP=OP